Trainingen

Milan traint uiteraard zo veel als hij kan!

Waar en wanneer hij traint is afhankelijk van de mogelijkheden die geboden worden. Indien mogelijk traint hij op banen waar ook wedstrijden gereden worden als Assen, maar om meters te maken rijdt hij ook iedere dinsdagavond in Staphorst. Ook traint hij in Vledderveen (GR) en is het de bedoeling om ook op Spa Francorchamps te gaan trainen.

Natuurlijk bent u welkom om eens te komen kijken op een trainingsdag! Milan laat u graag zien wat er gebeurd op een trainingsdag, en er is altijd verse koffie en meestal iets lekkers...

Onderstaand treft u een zo nauwkeurig mogelijk schema aan voor de komende periode. Deze kan enigszins afwijken doordat een training geannuleerd wordt, door weersomstandigheden of anderszins. Daarom is het raadzaam vooraf even contact op te nemen via de mail (info@milanhunnemanracing.nl) of telefonisch via 06 - 53 152 943.

 

Klik op het PDF Logo om de trainingsmogelijkheden te zien. Zoals vermeld is het onder voorbehoud en wijzigingen van derden. De avonden in Staphorst staan er niet tussen, maar deze beginnen op 28 maart 2023 weer. Op dit moment zijn de trainingen in Spa nog niet allemaal bekend. Als we daar gaan rijden worden deze uiteraard toegevoegd! Voor de zomervakantie weten we nog niet wat we na Juvaincourt gaan doen. Mocht dit duidelijk zijn verwerken we dat weer in het schema.